Benassal es reuneix per promoure la Xarxa Valenciana d’Igualtat

112
PUBLICITAT

Rosa Batet acudeix a la reunió de la Direcció General d’Igualtat celebrada a Castelló

Rosa Batet, regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Benassal, ha participat en una reunió a Castelló de la Plana organitzada des de la vicepresidència segona i la conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge. Aquesta reunió s’ha fet mitjançant de la Direcció General d’Igualtat i l’Institut de les Dones amb l’objectiu de promoure la coordinació i visibilitat de la Xarxa Valenciana d’Igualtat donant protagonisme a les polítiques públiques municipals.

Durant aquest acte ha intervingut Asunción Quinzá Alegre, secretària autonòmica d’Igualtat i Diversitat. Seguidament, s’ha parlat sobre la situació actual de la Xarxa Valenciana d’Igualtat i s’han fet diferents propostes de millora i de formació en relació amb aquesta. També, s’han plasmat els diferents plans d’igualtat i s’ha presentat la nova edició del projecte ‘Fem xarxa. Fem Igualtat’.

Aquest acte ha sigut una primera presa de contacte d’un seguit de reunions previstes en un futur per a millorar totes les accions destinades a aconseguir la igualtat plena entre homes i dones.