Benassal es prepara per la V edició de la Ruta de la Tapa

854
Fullet 'V Ruta de la Tapa' de Benassal
PUBLICITAT

Set establiments mostraran les seves creacions a xicoteta escala

La V edició de la Ruta de la Tapa de Benassal ja té data. Serà els pròxims dies 11, 12, 18 i 19 de juliol en horari de 10:00 a 13: 00h i de 17:00 a 20: 00h. En ella hi participen 7 establiments de la localitat entre els quals es troben quatre hotels, dos pastisseries i una pizzeria de manera que la varietat en l’oferta està assegurada.

Els locals han publicat ja les seves propostes gastronòmiques a petita escala i amb preus molt assequibles. Per només 3 euros, el que costarà una tapa més una beguda, es podrà menjar des d’una tradicional coca ‘de tomàquet fins a un sofisticat’ ravioli ‘de pera amb formatge i salsa cruixent. De postres, tot un ventall de dolços típics de la zona.

Establiments participants i oferta gastronòmica
Establiments participants i oferta gastronòmica

La ‘V Ruta de la Tapa de Benassal’ s’emmarca dins de ‘Castelló Ruta de Sabor’. Està organitzada pel Gremi Turístic i Cultural de Benassal i en ella participen la Pastisseria Moliner, Pizzeria El Maestrat, Pastisseria Bellés, Hotel Novella, Hotel La Piqueta, Hotel La Castellana i Hotel Roig. Col·labora la Diputació de Castelló.