Benassal dóna a conèixer la història del naixement de la Font d’En Segures

513
Visita Font d'en Segures Benassal
PUBLICITAT

Com cada dimecres, Benassal dóna a conèixer hui els secrets del naixement de la Font d’En Segures a tots els visitants que vullguen participar en la visita guiada que s’organitza des de l’oficina de turisme de la Font. Els assistents poden conèixer la història de la font i la planta embotelladora d’Aigua de Benassal. És només una de les nombroses activitats que s’organitzen durant tota la setmana en la localitat.

Totes les setmanes d’estiu, els dilluns, es pot visitar la ruta de Carles Salvador amb eixida des de l’oficina de turisme. Els dimarts la visita guiada és per la Font d’En Segures.

A més aquesta setmana les nits de l’1 i 2 d’agost acullen la tercera edició del festival de documentals.

Els dimarts i els dijous hi ha tai-txí en la plaça dels Xorros. Els divendres la visita guiada és pel Rivet, i a les nits hi ha bureo. Aquesta setmana, a més, el divendres dia 4 s’inauguren dues exposicions: “Introspecció, una mirada interior” al Forn de Dalt i “La Llum de la Memòria” a La Costureta.

Els dissabtes la visita guiada s’ofereix pel nucli antic de Benassal. Així mateix, aquest cap de setmana s’ha programat una conferència sobre les pintures rupestres i el paper de la dona en la prehistòria. Serà al Centre Termal. A més, el diumenge tindrà lloc una actuació d’òpera i sarsuela a l’església parroquial.