Benassal, destinació turística d’un estiu atípic

907
Visita guiada, aquest estiu, a Benassal
Visita guiada, aquest estiu, a Benassal
PUBLICITAT
  • Els mesos de juliol i agost centenars de persones han conegut el ric patrimoni cultural, històric i natural del municipi

Prop de 600 persones han passat per alguna de les tres Oficines de Turisme de Benassal durant els mesos de juliol i agost per a informar-se sobre els encants que ofereix el municipi, què visitar o on menjar. Cal recordar que les Oficines de Turisme del poble, la Font d’en Segures i El Rivet continuen obertes durant aquest mes de setembre. Per a més informació sobre dies i horaris cal consultar en el 696 458 688 o el 964 442 004. En aquestos mateixos telèfons s’ofereix informació sobre les visites guiades actuals.

El personal de l’Oficina de Turisme ha ressaltat la gran participació i respecte de tots els visitants cap a les recomanacions enfront de la Covid19. I és que, en tot moment s’han complit les normes de seguretat higienicosanitàries com l’ús de mascareta i gel hidroalcohòlic i el manteniment de les distàncies de seguretat entre persones.

Durant els mesos d’estiu s’han realitzat diferents visites guiades pel barri antic del municipi, on els assistents tenen l’oportunitat de descobrir el ric patrimoni històric de la localitat amb la Torre de la Presó, el Forn de Dalt o l’Aula – Museu Carles Salvador. La Font d’en Segures, naixement de la reconeguda Aigua de Benassal, o la microreserva natural del Rivet també són punts de gran afluència de visitants.

Enguany també s’han realitzat activitats per a xiquets, xiquetes i joves com poden ser jornades d’aventura, escalada o tirolina. Les famílies al complet, a més, han comptat amb sessions de cinema d’estiu, rutes teatralitzades pels Dominis de Neptú o dies de teatre i marionetes que no han passat desapercebudes i han omplit de vida la localitat.