Benassal dedica l’últm dissabte de festes a les pintures rupestres, els retalls i el concurs d’emboladors

892
PUBLICITAT

Benassal encara la recta final de les seues festes amb una programació que s’inicia al migdia.

Els xiquets i xiquetes poden assistir a un taller de pintura rupestre sobre pedra que organitza el col·lectiu Amics de la Valltorta. A continuació, comencen els actes taurins amb la desencaixonada de cinc bous braus de la ramaderia Los Chospes d’Albacete. A la vesprada se celebra el concurs de retalladors i, després del sopar, el concurs d’emboladors, tots dos organitzats per la Colla d’Emboladors de Benassal. En finalitzar els festejos taurins comença a ball amb l’orquestra Sicília.

La localitat va dedicar la jornada d’ahir de les seues festes a Sant Roc. Al matí es va celebrar una missa i una processó en honor del Sant i, a la vesprada, se li va resar el rosari i es van cantar els gojos en honor al Patró. Simultàniament es va presentar l’equip U.D Benassal d’aquesta temporada que va disputar seguidament el partit IV Memorial Enric Sancho contra el CD Onda.

En el partit el Benassal va vèncer l’Onda per 4-3. El millor jugador va ser Guillem Beltran Miralles el millor porter José Martínez Monferrer. Tots dos van rebre un reconeixement.

A continuació es va ballar el tradicional Ball Pla i, al terminar, els veïns es van reunir en un sopar popular amb l’actuació de l’orquestra Top Zero.

EMBOLADORS

FUTBOL BENASSAL

FUTBOL BENASSAL1

FUTBOL BENASSAL2

FUTBOL BENASSAL3