Benassal conclou els tràmits del balneari perquè la Diputació dispose de l’edifici i l’òbriga

84
PUBLICITAT
  • L’Ajuntament convoca per a demà dijous la Taula de Treball perquè els actors socioeconòmics de la localitat realitzen les seues aportacions sobre el futur de la instal·lació

L’Ajuntament de Benassal ha completat els tràmits per a cedir el sòl que ocupa el balneari-centre termal de Benassal a la Diputació de Castelló. Així ho ha exposat l’alcaldessa de Benassal, Elia García Colom, a la vicepresidenta de la Diputació María Ángeles Pallarés en una reunió celebrada en la seu de la institució provincial.

“Hem treballat per a disposar de tota la documentació necessària que acredita la propietat del sòl que ocupa el balneari-centre termal. Una vegada realitzat aquest tràmit el terreny ha sigut cedit a la Diputació de Castelló, que aprovarà la cessió en el pròxim ple. D’aquesta manera la Diputació tindrà tota la capacitat per a poder-ho obrir”. En el ple del passat 29 de gener l’Ajuntament de Benassal cedia els terrenys que ocupa el centre termal, finalitzant així la part administrativa que es va iniciar en l’anterior legislatura.

L’alcaldessa de Benassal, ha apuntat que el consistori ha treballat intensament perquè la institució provincial puga disposar de la instal·lació complint tots els requisits legals i administratius, i així obrir-la. En la reunió també han participat les portaveus de l’oposició, Marta Pitarch i Elia Roig. “En tot moment aquest equip de Govern ha comptat amb l’oposició perquè es tracta d’un projecte de poble”, ha destacat Elia García Colom.

  • Taula de Treball

Seguint amb la línia de treball marcada pel consistori el dijous dia 13 es reunirà la Taula de Treball que ha impulsat l’Ajuntament perquè la ciutadania, empresaris i col·lectius de la localitat realitzen les seues propostes sobre el futur model de gestió del centre termal. El consistori i la societat de Benassal aniran de la mà de la Diputació perquè la instal·lació repercutisca positivament en l’economia, el turisme i el desenvolupament turístic de la localitat.