Benassal commemorarà el Dia de la Dona amb diversos actes reivindicatius

674
Cartell utilitzat per promocionar el 8-M.
PUBLICITAT

– La localitat acollirà l’exposició dels cartells presentats per les i els alumnes de l’IES Pere Enric Barreda i Edo participants en el Concurs del Dia de les Dones

Benassal celebra el Dia Internacional de la Dona amb diversos actes. Així, aquest dissabte es penjarà al balcó de l’ajuntament una pancarta reivindicativa i el dilluns es penjarà un manifest a les xarxes socials municipals.

A més, del 8 al 21 de març, a l’oficina de Turisme de Benassal es podrà visitar, en l’horari habitual d’atenció als visitants, l’exposició dels cartells participants en el concurs del Dia Internacional de les Dones.

El certamen organitzat per la Unitat d’Igualtat de la Mancomunitat Alt Maestrat amb el lema “Per mi, per totes” ha comptat amb la participació de l’alumnat del CES Alt Maestrat d’Albocàsser i l’IES Pere-Enric Barreda i Edo de Benassal, resultant guanyador un estudiant de l’institut benassalenc: Joan Pitarch Peraire. El premi és un lot de llibres sobre feminisme i igualtat.

Els treballs finalistes han sigut els de Paula Huesca, Judit Pitarch Tena, Geray Maria, Doha El Gual, Laia Barreda Adell i Noelia Roig Soligó.