Benassal celebra Sant Antoni aquest cap de setmana

255
Preparatius per a Sant Antoni a Benassal
Preparatius per a Sant Antoni

Després de la suspensió de la festa la passada setmana com a conseqüència de la neu, Benassal viurà el 28 i el 29 de gener la festa de Sant Antoni. La benedicció dels animals i el repartiment de les coquetes tindran lloc el dissabte a la nit.

El dissabte arrancarà amb el repartiment de rotllo i barreja en la casa dels majorals. Quant al dinar popular, s’ha programat al pavelló de festes. I a la vesprada arribaran els arrossegaments pels carrers de la localitat.

A les 20h està prevista l’encesa de la foguera i a continuació es donarà inici la benedicció dels animals, el volteig de campanes i el repartiment de la coqueta que s’ha elaborat en els forns de la localitat.

El diumenge l’activitat començarà amb la missa i la processó en honor al sant i el volteig de campanes. A continuació tindrà lloc l’acapte. A la vesprada arribaran les corregudes que tindran com a premi pollastres per als guanyadors. El Ball Pla en la Plaça Espanya interpretat per la banda de música Font d’en Segures de Benassal posarà el punt final als actes previstos.