Preparatius per a Sant Antoni a Benassal
Preparatius per a Sant Antoni

Després de la suspensió de la festa la passada setmana com a conseqüència de la neu, Benassal viurà el 28 i el 29 de gener la festa de Sant Antoni. La benedicció dels animals i el repartiment de les coquetes tindran lloc el dissabte a la nit.

El dissabte arrancarà amb el repartiment de rotllo i barreja en la casa dels majorals. Quant al dinar popular, s’ha programat al pavelló de festes. I a la vesprada arribaran els arrossegaments pels carrers de la localitat.

A les 20h està prevista l’encesa de la foguera i a continuació es donarà inici la benedicció dels animals, el volteig de campanes i el repartiment de la coqueta que s’ha elaborat en els forns de la localitat.

El diumenge l’activitat començarà amb la missa i la processó en honor al sant i el volteig de campanes. A continuació tindrà lloc l’acapte. A la vesprada arribaran les corregudes que tindran com a premi pollastres per als guanyadors. El Ball Pla en la Plaça Espanya interpretat per la banda de música Font d’en Segures de Benassal posarà el punt final als actes previstos.

Publicitat