Benassal celebra la fira d’abril el proper dissabte

493
PUBLICITAT


L’Associació Eqüestre La Dula de Benassal organitza el proper dissabte 13 de maig la tercera edició de la Fira d’Abril a la localitat. La jornada festiva comença a primera hora del matí amb un esmorzar popular i la recepció dels cavallistes, carruatges i la resta de participants a la Plaça Espanya. Seguidament, partiran cap al paratge del Rivet on actuarà el cor rociero Al-landalus, de Burjassot, i on es podrà degustar “pescaíto” i vi.

Al migdia està prevista l’arribada a la Plaça de l’Ajuntament per seguir amb l’actuació del cor rociero i la possibilitat de fer un aperitiu amb una de les begudes andaluses més típiques, el Rebujito.

El dinar es realitzarà al carrer Vallterra i, a les 17 hores, els cavallistes es concentraran a la Plaça Espanya. A continuació s’inaugurarà el recinte firal per seguir la jornada festiva amb l’actuació del cor rociero Flor de Romero, de Torrent, i una discomòbil fins a la matinada.

L’organització ha previst la venda de dos tipus de polseres per a participar de les activitats, les que inclouen les activitats de tot el dia o les que permeten assistir al dinar, el concert i la discomòbil. En el primer cas, el preu és de 30 euros per a la venda anticipada i de 35 euros per a la venda en el mateix dia. El preu del menú infantil és de 15 euros i la polsera de mitja jornada, amb venda anticipada fins el dimecres 10 de maig, de 20 euros.