Benassal celebra el Nadal amb una programació plena d’activitats

504

Diversos col·lectius de Benassal col·laboren enguany perquè les festes nadalenques tinguen en la localitat una variada programació per a tots els públics. Així, del 16 del 16 de desembre al 7 de gener, l’Ajuntament i el Gremi Turístic de Benassal han organitzat un concurs d’aparadors nadalencs en què poden participar tots els comerços del municipi que ho desitgen. Els participants poden optar a dos premis de 75 euros cadascun en els quals es valorarà tant el millor aparador com el que tinga una decoració més creativa. Els clients dels establiments són els encarregats de votar el que més els agrade.

A més, del 17 de desembre al 4 de gener, el comerç local col·labora en l’organització de dos sortejos de cistelles de Nadal entre els seus clients el 14 de gener.

La música estarà present durant este cap de setmana. Dissabte 17 la Banda de Música Font d’En Segures oferirà el tradicional concert de Nadal i el diumenge 18, serà el torn de la Rondalla i Cor de Benassal.

Els més menuts rebran la visita del Pare Noel i podran participar en un concurs de postals nadalenques el dia 24 de desembre, una activitat organitzada per l’associació Joves de Benassal. Precisament, els xiquets i xiquetes de la catequesi de comunió duran a terme el dia 26 un mercat solidari als porxos de l’ajuntament.

El 27 de desembre, l’investigador i historiador Emili Ferrando Puig, juntament amb el Grup per a la Recuperació de la Memòria Històrica de Benassal, presentarà els seus dos últims treballs sobre com afrontar les malalties pròpies com les de les persones que tenim al nostre voltant.

La Cursa de Sant Silvestre, organitzada pel Club de Muntanya Benassal, torna a ser una cita ineludible a la localitat el dissabte 31 en la qual podran participar tant adults com xiquets i xiquetes. A mitjanit, començarà la festa de Cap d’Any al Pavelló Cobert, organitzada per l’Associació Joves de Benassal.

El 5 de gener es projectarà una pel·lícula infantil a l’escola i, seguidament, començarà la cavalcada dels Reis Mags que organitzen els Quintos’17 i les Dames’16.