Benassal celebra el 15 aniversari de la revista Aigua Clara

128

Diumenge passat La Mola de Benassal va acollir l’acte de celebració del quinze aniversari de la revista Aigua Clara. De caràcter local i amb publicació trianual (nadal, pasqua i estiu), aquesta revista va nàixer amb l’objectiu de donar a conéixer tot allò que ocorria al poble. Allò va ser fa quinze anys i, hui dia, aquest magazine compta amb diverses seccions dedicades a l’educació, la cultura i l’esport entre altres.

D’aquesta forma, el diumenge es van llegir quinze poemes, un per cada any de vida d’Aigua Clara. Els encarregats de llegir els versos van ser alumnes de l’IES del municipi, membres del consistori municipal i personal del consell de redacció de la revista. Els assistents van sentir poemes de Carles Salvador, Andrés Vicent Estellés, Àlex Miralles, Toni Fuentes –alumne de l’IES guanyador de les dues últimes edicions del Premi Carles Salvador-, Plácido Badal, José Luis Fuentes i Miquel Martí Pol.

Després de la lectura de poemes, el que va ser un dels moments més emotius de la jornada per a tots els assistents, va tindre lloc un dinar de germanor i un concert de música rumbera amb Karlitos.

La gran implicació d’Aigua Clara en l’agenda cultural de Benassal queda patent amb les diverses activitats que realitzen durant l’any. Tal és així, que en els festejos patronals patrocinaran un espectacle de màgia per a tota la família.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA