Benassal celebra aquest cap de setmana la festivitat de Sant Antoni

372
PUBLICITAT


-L’encesa de la foguera i el volteig de campanes marcaran l’inici

Benassal obre demà els actes en honor a Sant Antoni Abat amb el tradicional esmorzar de ‘rotllo i barreja’ a casa dels majorals de la festa. A les dues del migdia s’ha organitzat un dinar popular al conegut com a ‘Mas del Viudo’ ia continuació se celebrarà la típica ‘Rossegada’ pels carrers del municipi fins a les 19:30h.

A les 20: 00h està previst l’encesa de la foguera al voltant de la qual transcorrerà l’acte. Es beneiran els animals alhora que el volteig de campanes anunciarà la festa ia continuació es repartiran les típiques ‘Coquetes’.
Les celebracions en honor a Sant Antoni continuaran el diumenge amb la Missa Major i la processó. A la una del migdia els Majorals procediran a efectuar la tradicional recaptació de fons per a la celebració de la festa en què cada veí dóna la voluntat.

A les cinc de la vesprada es celebraran les tradicionals curses en les que es lliuraran galls de corral als guanyadors de cada categoria. A continuació, es ballarà el ‘Ball Pla’ a la plaça d’Espanya acompanyat per la Banda de Música Font d’En Segures.