Benassal anunciarà al Pregó de Castelló la Fira d’Oficis del pròxim 26 de juliol

255
Benassal estarà al Pregó amb la Fira d'Oficis

Benassal tindrà una participació activa en el Pregó de les Festes de la Magdalena de Castelló. D’aquesta manera els veïns i visitants de les festes de la capital de la Plana podran observar alguns dels elements més característics de la localitat de l’Alt Maestrat. Nombrosos veïns de Benassal i col·lectius de la població estan treballant activament en la representació del poble en el Pregó.

Al voltant de 30 persones, entre Quintos, dames, músics, veïns i veïnes es donaran cita a la capital de la Plana. L’associació eqüestre La Dula serà l’encarregada de portar un carro amb cavall, recordant els costums més ancestrals.

Benassal representarà una selecció de personatges de la Fira d’Oficis, la primera edició es va celebrar el juliol de 2014 amb motiu del 775 Aniversari de la Carta Pobla del municipi.

Al Pregó es mostraran “coquetes” i “primes”, pastes típiques de les festes de Sant Antoni i Sant Cristòfol. No faltarà tampoc un dels productes més característics del municipi: les avellanes.

-Anunci de la Fira d’Oficis

Els productes que es repartiran compten amb un adhesiu en què es pot llegir la data de la propera edició de la Fira d’Oficis. Tindrà lloc el 26 de juliol a Benassal. D’aquesta manera es garanteix la continuïtat a un esdeveniment que va rescatar el Benassal de començaments del segle XX.