Benassal anuncia noves mesures per fer front a la COVID-19

300

L’ajuntament de la localitat recomana l’autoconfinament voluntari

L’Ajuntament de Benassal ha anunciat noves mesures per evitar la propagació de contagis per COVID-19 . El consistori ha recomanat mitjançant un comunicat oficial el confinament voluntari dels veïns i veïnes.

El consistori ha recalcat que en cas de presentar símptomes compatibles amb el coronavirus cal aïllar-se i consultar-ho amb un professional mèdic. Tanmateix, en cas d’haver tingut contacte estret amb una persona positiva cal mantenir l’aïllament fina obtenir l’alta mèdica. D’altra banda, la institució ha demanat també reduir els contactes directes amb persones alienes, i si cal quedar de forma obligatòria cal prioritzar els espais oberts.

L’Ajuntament també ha volgut recalcar les principals restriccions imposades per la Generalitat, continuen prohibides les reunions de més de 6 persones i no està permesa la lliure circulació entre les 22 hores i les 6 hores. L’Ajuntament de Benassal ha explicat que atendrà al públic de manera telemàtica, através de la seu electrònica www.benassal.es i als telèfons: 964 431 002 / 964 431 026.