Benassal agraeix a tots els voluntaris i voluntàries la seua ajuda durant els últims dos mesos

653
PUBLICITAT

-S’ha creat una xarxa solidària que ha atés 40 veïns i veïnes

L’alcaldessa de Benassal, Mari Luz Monterde, ha remés una carta d’agraïment a tots els voluntaris i voluntàries que han ajudat als més majors de la localitat durant els mesos de confinament.

La missiva s’ha acompanyat de dos pins d’agraïment a cada veí i veïna que ha col·laborat de manera totalment desinteressada.

Mari Luz Monterde ha destacat la “valentia, dedicació i tenacitat” de tots els que han prestat la seua ajuda. “El vostre treball desinteressat ens ha transformat en una força de solidaritat que està aconseguint que fem passos vitals per a superar aquesta pandèmia amb èxit i no deixar a ningú arrere”. Es tracta, en paraules de l’alcaldessa, d’una autèntica manifestació d’ “AMOR PER BENASSAL” i tots els seus majors.

-Xarxa de voluntariat

Amb la pandèmia i la declaració de l’Estat d’Alarma l’Ajuntament va proposar la creació d’una xarxa de voluntariat. Es van inscriure 25 voluntaris i voluntàries, la majoria joves. Entre tots han atés les necessitats de 40 veïns i veïnes. Tots eren majors, sense familiars en la localitat o amb dificultats per a eixir de casa.

Durant aquests dos mesos i mig els han ajudat a fer la compra, els han portat medicaments o els han ajudat si han necessitat anar al metge. Tots els beneficiaris han mostrat el seu agraïment.

A més, la xarxa solidària ha arribat per a quedar-se ja que es mantindrà activa per a futures situacions com nevades o altres urgències.

-Suport de la Unitat de Respir

A més de la xarxa solidària des de la Unitat de Respir Familiar del municipi s’està donant suport a persones majors perquè puguen eixir de casa o fer la compra.