Benassal agraeix a la Diputació ser seu de “La Llum de la Memòria”

696
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Benassal

L’Ajuntament de Benassal ha mostrat el seu agraïment a la Diputació de Castelló per haver escollit el municipi per a l’exposició “La Llum de la Memòria”. Des del 4 d’agost La Torre de la Presó i el Forn de Dalt, tots dos edificis restaurats per la Diputació, acolliran aquesta mostra d’art sacre. L’alcaldessa de Benassal, Mari Luz Monterde, ha apuntat que l’exposició suposarà un atractiu afegit al complet programa d’activitats culturals de què gaudeix Benassal a l’estiu.
Es tracta de dues exposicions inèdites amb noves obres sacres de gran valor patrimonial, religiós i cultural restaurades per les mans màgiques dels tècnics del Servei de Restauració.
L’exposició estarà formada per 40 peces d’arqueologia, escultura, pintura, orfebreria, paper i gravats provinents de 27 institucions diferents de la província i diòcesi de Sogorb-Castelló i Tortosa. A més, el recorregut històric comprèn des làpides romanes, del jaciment Los Cabañiles de Zucaina, a creus gòtiques del segle XV o dibuixos del segle XVIII propietat de la Reial Fàbrica de l’Alcora.