Benassal acull una junta de seguretat davant dels robatoris de les últimes setmanes

309
Junta de Seguretat a Benassal
PUBLICITAT

L’Ajuntament de Benassal ha acollit una Junta Local de Seguretat. L’Ajuntament va sol·licitar la seva convocatòria davant els robatoris que s’han produït en les últimes setmanes en diferents instal·lacions privades i hotels del balneari de la Font d’Ensegures i en edificis municipals.

Hi han participat els comandaments de la Guàrdia Civil, l’alcaldessa de Benassal així com una representació de l’empresariat i associacions.

L’alcaldessa de Benassal, Mari Luz Monterde, ha explicitat la preocupació existent al municipi i alhora ha agraït la rapidesa en atendre la convocatòria de la Junta de Seguretat a Benassal.

Cal recordar que a la Junta celebrada a Culla a finals de febrer des Benassal ja es va transmetre la preocupació existent pels robatoris que s’havien produït fins a aquesta data.

Empresaris, associacions i municipi han transmès la seva inquietud i preocupació davant aquests successos. Així mateix, des de la subdelegació i la Guàrdia Civil s’ha insistit davant els veïns perquè denuncien qualsevol fet i es posen en contacte amb el telèfon 062 de la Guàrdia Civil davant de qualsevol element sospitós que detecten, per simple que els puga semblar.

En la trobada també s’han concretat altres mesures dissuasòries i de vigilància per prevenir i evitar nous fets.