Benassal acull la V Trobada Literària en homenatge al poeta Carles Salvador

737
V Trobada literària en homenatge a Carles Salvador a Benassal
PUBLICITAT
Els escriptors i escriptores castellonencs es donen cita a Benassal el proper 13 de juny

Més de mig centenar d’escriptors castellonencs participen el proper 13 de juny a la V Trobada Literària en honor al poeta Carles Salvador. Es tracta d’una jornada cultural i festiva al voltant de la figura d’aquest il·lustre valencià tan lligat a Benassal, on va treballar com a mestre durant vint anys.

Els actes se centraran en la lectura de poemes i fragments de l’obra de l’homenatjat per part dels alumnes del Col·legi Públic Alcalde Fabregat de Benassal i l’IES municipal. El grup de teatre l’Enfilat també representarà algunes de les seves obres i es musicaran poemes, tant de Carles Salvador com d’Ovidi Montllor, a càrrec del cantautor Artur Àlvarez.

La jornada organitzada per El Pont Cooperativa de Lletres, amb la col·laboració de la Fundació Carles Salvador, l’Ajuntament de Benassal, el Col·legi i IES de Benassal, l’associació Maestrat Viu i el Grup de Teatre l’Enfilat, acabarà amb l’exhibició d’algunes figures de la muixeranga Conlloga de la Plana, una visita a l’Itinerari Carles Salvador i un dinar de germanor.