Benassal acull el festival d’arts escèniques ‘Xalar a l’Alt Maestrat’ el 13 de maig

129
PUBLICITAT

El dissabte 13 de maig diferents espais de Benassal s’ompliran d’activitats culturals gràcies a la celebració de la primera edició del festival d’arts escèniques participat per gent jove, ‘Xalar a l’Alt Maestrat’, organitzat per gent jove del territori i patrocinat per la Diputació de Castelló.

De 17h a 22h els porxos de la Mola acolliran una fira artesanal, tallers i activitats per a tots els públics. A més, al carrer Maestro Ajado hi haurà una barra a càrrec de les Dames 2023.

D’aquesta manera, a les 17h, els xiquets i xiquetes podran gaudir d’una de xocolatada organitzada per l’Associació de Dones ‘Maestrat’ de Benassal al carrer Maestro Ajado; a les 17.45h ‘La Ravalera On Tour’ de la Ravalera mostrarà, des de la Mola, el seu teatre breu en espais no convencionals.

La màgia per a públic infantil es gaudirà de 19.15h a 20.15h gràcies a l’espectacle de la Bella Maga organitzat per l’Associació de Dones ‘Maestrat’ de Benassal en el Forn de Dalt. El carrer Maestro Ajado serà l’escenari d’un campionat de ‘xinos’ a les 19.30h.

La jornada es tancarà a partir de les 21h amb l’espectacle per a tots els públics ‘Royal Circ’ de la Finestra Nou Circ en la plaça d’Espanya, patrocinat per l’Ajuntament de Benassal.