Benassal activa els contactes per a reforçar la seua posició com a destí d’interior

145
PUBLICITAT

-L’alcaldessa rep al diputat provincial de Turisme, Andrés Martínez

L’Ajuntament de Benassal ha activat els contactes i trobades per a reforçar el posicionament turístic de la localitat. L’alcaldessa del municipi, Elia García Colom, ha rebut a Benassal al diputat provincial de Turisme, Andrés Martínez. En la trobada, on també han sigut presents les i els edils del consistori, Elia García ha incidit en la necessitat de reforçar el finançament per als municipis turístics de l’interior amb menys habitants que, com en el cas de Benassal, han de fer front a nombrosos costos amb una capacitat pressupostària limitada.

Així mateix, Elia García Colom ha apuntat la necessitat de trobar la fórmula que permeta obrir les portes del Centre Termal de Benassal. En aquest sentit, l’alcaldessa ha incidit que és clau la cooperació entre municipi, Diputació i Generalitat per a fer viable la infraestructura i revitalitzar la Font d’En Destrals.

L’alcaldessa ha destacat davant Martínez l’esforç que realitza el municipi per a promocionar-se com a destí de referència a l’interior de Castelló i a la comarca de l’Alt Maestrat. Bona prova d’això són esdeveniments com la Fira d’Oficis, el mes temàtic dedicat a l’avellana, l’oferta de visites guiades i obertura tot l’any de l’oficina de turisme, els museus d’arqueologia, Teresita Pascual o la Vida Rural, així com la posada en valor del patrimoni local com a atractiu per als visitants. García ha agraït la visita i ha acompanyat, al costat dels edils, al diputat de Turisme i alcalde de Peníscola, en una visita pel nucli històric del municipi. Martínez ha pogut conéixer de primera mà i al detall els serveis turístics de la localitat i les necessitats que planteja la localitat a les diferents administracions.