Benassal aconsegueix que Educació rectifique i mantinga la unitat de Primària en el CEIP Alcalde Fabregat

103
PUBLICITAT

El dia 29 de maig la conselleria va comunicar l’acceptació de les al·legacions del Consell Escolar Municipal

la Conselleria d’Educació va comunicar a l’Ajuntament de Benassal el passat 29 de maig que mantindrà la unitat de Primària que l’arranjament escolar preveia suprimir en el CEIP Alcalde Fabregat. L’alcaldessa de Benassal i presidenta del Consell Escolar Municipal, Elia García, ha traslladat la seua satisfacció per la notícia. A més, ha agraït la implicació de tota la comunitat educativa de Benassal i dels professionals del municipi vinculats al centre per a defensar la continuïtat de la unitat de Primària.

Elia García ha destacat que va ser tota la comunitat educativa amb el suport de l’Ajuntament “la que es va posar a treballar per a redactar unes al·legacions fonamentades, objectives i elaborades que han portat a la Generalitat a reconsiderar la seua postura”.

L’alcaldessa ha incidit en què “per a fixar població als pobles és imprescindible fixar serveis educatius i prevaldre una educació de qualitat, amb tots els mitjans necessaris i que es regisca pels mateixos drets que els grans centres de població”.

La primera edil també ha obert la mà a l’oposició a “informar-se el treball que es realitza a l’Ajuntament i el Consell Escolar perquè, mentre la portaveu de l’oposició s’estava reunint amb la directora territorial d’Educació pel seu compte aquesta setmana sobre la unitat de Primària que volien suprimir, des del passat dia 29 de maig teníem la comunicació de la Generalitat sobre l’acceptació de les al·legacions”. “Si ens haguera consultat s’haguera estalviat el viatge a Castelló”, ha retret García.

Elia García ha assenyalat que “en aquests casos no és bo anar cadascun pel seu costat”. “Com hem demostrat amb al·legacions i informes seriosos, respectuosos i treballats i amb la implicació de tots els actors educatius, ho hem aconseguit”, en paraules de la primera edil.