Benassal acollirà els V Premis Maestrat Viu

834
Benassal acollirà els V Premis Maestrat Viu
Benassal acollirà els V Premis Maestrat Viu
PUBLICITAT

L’escenari escollit per a la celebració és el paratge de la Font d’En Segures

El pròxim 26 de maig Benassal serà la seu de la cinquena edició dels Premis Maestrat *Viu que es duran a terme en l’emblemàtic paratge de la Font d’En Segures, deu d’on emana l’Aigua de Benassal.

L’alcaldessa de Benassal, Mariluz Monterde i el president de Maestrat Viu van presentar aquesta nova edició del certamen que tindrà com a protagonistes a Carles Salvador i a Carles Santos. El primer va ser professor a Benassal i un destacat escriptor i lingüista de la primera meitat del segle XX; el segon, intèrpret de Vinaròs, compositor i artista plàstic durant la segona meitat del segle XX va ser guardonat en 2015 amb el premi d’honor de Maestrat Viu i va morir el passat 4 de desembre de 2017.

El cartell del certamen és obra d’Anna Romeu Plau i expressa la importància de l’aigua i temps que fa un paral·lelisme entre com emana de la Font d’En Segures i com els premis Maestrat Viu fan aflorar la llengua catalana i la cultura valenciana en la comarca.

Aquells que vulguen presentar propostes i participar en el certamen en qualsevol de les categories poden fer-ho fins al 31 de març en la pàgina web www.maestratviu.org.

Benassal acollirà els V Premis Maestrat Viu