Estiu a Benafigos

L’Ajuntament de Benafigos ha fet públic el programa d’activitats de la localitat per a l’estiu 2018. Juliol, agost i setembre comptaran amb diferents propostes per a totes les edats.

Així, després de l’estrena del Concurs d’engalanament floral de carrers i balcons i el dinar de les Ames de Casa del cap de setmana passat, el 28 de juliol tindrà lloc el concus de cuina Granxef, destinat a majors de 12 anys. Això sí, serà necessària inscripció prèvia.

Al mes d’agost es podrà disfrutar cada dissabte amb el festival musical Benafigos Arts. A més, el dimarts 14 per la nit hi haurà un sopar de pa i porta i el concert del quintet V-Brass. Al dia següent es realitzarà el berenar dels jubilats. I el divendres 17 d’agost s’ha programat xocolatada i disfresses. El sopar de pa i porta anirà seguit de l’actuació del grup Caliope. A més, el dissabte 18 el concurs de cuina Pequexef, fins a 12 anys, farà les delícies dels més menuts. No faltaran els unflables, el bou mecànic i la festa de l’espuma. Cal indicar que l’Ajuntament de Benafigos costejarà la beguda dels sopars de pa i porta dels dies 14 i 17 d’agost.

Finalment les festes patronals de la Mare de Déu de l’Ortisella, del 31 d’agost al 9 de setembre, tancaran la programació estiuenca a la població.