Begoña Colomer i David Prades guanyen la IX Sant Silvestre vilafranquina

747
PUBLICITAT
 Vilafranca18  -Nota de premsa-
David Prades, amb un temps de 12’45 “, ha estat el vencedor de la novena edició de la cursa Sant Silvestre de Vilafranca. Li ha seguit Josep Fabra, amb un temps de 13’10 “, mentre que en tercer lloc s’ha classificat Héctor Loras, amb 13’13”.

En categoria femenina Begoña Colomer ha estat la vencedora, amb 12’49 “, seguida per Amparo Adell, amb 13’38” i Alicia Tena i Maria Vicente, que han entrat totes dues amb 15’35 “.
Vilafranca20
La cursa l’organitza l’associació Entreparets, amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca i Shed Marks. Els xics han donat quatre voltes a un circuit urbà de 930 metres que surt a la Plaça Don Blasco i recorre els carrers Major, Sant Roc, Portalet, Abadia, Cid i Sant Miquel per tornar a la plaça. Les xiques han donat tres voltes. Centenars de persones han animat els corredors. El representant de l’Associació Entreparets, Sergio Morraja, el regidor d’Esports, Cristóbal Troncho i l’alcalde deVilafranca, Óscar Tena, han estat els encarregats de lliurar els trofeus als vencedors masculí i femení.
Vilafranca14
A la cursa han participat corredors locals i també alguns que passen el Cap d’Any a Vilafranca. Abans de la prova absoluta s’han celebrat dues curses infantils, en les categories aleví i infantil i inferiors a 10 anys. Al voltant 40 xiquets i xiquetes han participat sota l’atenta mirada dels seus pares. Els organitzadors han ofert a tots ells una bossa amb llaminadures. En una vesprada freda han estat molts els que han corregut disfressats per ambientar-la.
Vilafranca7