Barrachina visita Vilafranca i explica la inversió de Foment a la N-232

734
Visita del PP a Vilafranca
PUBLICITAT

-El PP celebra una reunió comarcal aprofitant la Fira de la Magdalena

-Nota de premsa del PP provincial-

El president del PP de la província de Castelló, Miguel Barrachina, ha explicat avui que la inversió en la N-232 és un exemple del compromís del PP amb el nord i l’interior de la província ja que aquesta inversió milionària suposa un canvi en la tendència tant en les inversions com en la creació d’ocupació. Barrachina ha mantingut avui una reunió amb alcaldes i portaveus de la comarca dels Ports on s’ha analitzat que “quan governava el PSOE a Espanya només es va apostar pel projecte Castor i per arruïnar el país i ara s’aposta per infraestructures útils com aquesta”, assenyala. A més, també s’ha reprès el compromís de dur a terme el parador a Morella que és una altra de les grans peticions de la comarca.

El Govern del Partit Popular segueix amb la seua aposta i compromís amb la província de Castelló. Les xifres són contundents i entre la passada legislatura i els actuals Pressupostos Generals de l’Estat, el Govern del PP licita més de 559 milions d’euros a través d’obres i infraestructures útils per a Castelló.

En primer lloc els 83,3 milions d’euros destinats a la variant de la N-340 entre Peníscola i Vinaròs l’obra de la qual es va culminar el passat mandat i que ha suposat un alleujament per al tràfic en la zona del Maestrat ja que millora la fluïdesa i la seguretat de 18.000 vehicles diaris. A açò se li uneix l’AVE a Castelló que amb una inversió de 171 milions d’euros i que connecta Castelló amb Madrid en dues hores i 20 minutos i millora, a més, les freqüències i el gran anunci del ministre de Foment de més d’1.100 milions per al tercer fil.
Ara mateix el Govern està duent a terme una obra de millora de la via fèrria entre Sagunt-Sogorb-Terol que transcorre per 60 quilòmetres en la província de Castelló i que descongestiona la via al pas per la Plana i millora el tràfic de mercaderies. L’obra total ascendeix a 335 milions dels quals una gran part afecten a Castelló. A més ja s’ha col•locat la primera pedra de l’obra de la N-232 a Morella, una obra històrica que implica una inversió de 40 milions i que connecta la cornisa Cantàbrica amb Vinaròs.

Miguel Barrachina explica que “correfeixen el maltractament i menyspreu continu del PSOE i l’esquerra a la província” ja que “totes les obres, totes, des de la UJI fins a l’AVE, les han fet governs del PP” ja que les úniques obres per les quals ha apostat el PSOE han sigut les desaladoras que ningú vol i la ruïna del Cast