Barrachina (PP): “L’adjudicació del port de Querol és un altre exemple del compromís del Govern d’Espanya amb Castelló”

546
Candidats del PP
PUBLICITAT

-Nota de premsa del PP-

El candidat al Congrés dels Diputats per Castelló en les pròximes eleccions generals, Miguel Barrachina, ha destacat que obres de millores com l’adjudicació que tindrà lloc en breu de la millora del port de Querol a Morella “és un altre exemple del compromís del Govern de Espanya amb les necessitats de la província “.

Tal com ha assenyalat el candidat popular “aquesta obra és una prioritat i que suposarà una evident millora per a la província i, sobretot, per a la comarca dels Ports i el Maestrat de Castelló” en generar no només més seguretat al trànsit, sinó una major projecció turística. Barrachina ha analitzat el projecte aprofitant la reunió comarcal als Ports costat de la presidenta del PPCV, Isabel Bonig.

Barrachina assenyala que aquestes obres “les ha licitat el Govern de Mariano Rajoy que, en la pitjor legislatura a nivell d’ingressos, ha tingut en compte les necessitats per a Castelló” i l’adjudicació es resoldrà en breu. La inversió prevista del Govern és de 54 milions d’euros i suposa eliminar un coll d’ampolla per al trànsit en aquest nus de la N-232 que arriba fins a Vinaròs. Una obra que arribarà després de la reivindicació empresa pel PP de Castelló i el Govern Provincial de la Diputació.

El candidat ha explicat que “els que aspirem a defensar els interessos de Castelló al Congrés i el Senat, reclamarem no només més actuacions, sinó que aquestes siguin útils” ja que “fer coses no només és important, sinó que aquestes siguin coincidents amb els desitjos dels castellonencs “.

Alhora, Barrachina ha posat en valor les infraestructures útils que s’han emprès aquesta legislatura. L’AVE “que arribarà en unes setmanes a Castelló i ens permetrà estar connectats en poc més de dues hores amb Madrid”, el mateix aeroport de Castelló, la N-340 al Maestrat, els accessos al port … “Davant d’això tenim l’escàndol del Castor, que pagarem tots en la factura de la llum i les dessaladores que suposen 1.500 milions d’euros llençats a les escombraries gràcies al PSOE “.