Barrachina inicia el seu mandat al capdavant de la Diputació amb la primera reunió d’equip

221
PUBLICITAT

Marta Barrachina, alcaldessa de Vall d’Alba i presidenta de la Diputació de Castelló, ha començat el seu mandat per als pròxims quatre anys després de ser investida ahir com a màxima autoritat de l’organisme provincial. Aquest matí s’ha reunit el seu equip de Govern en les instal·lacions de Diputació per començar a treballar i gestionar la província per als quatre pròxims anys.

Segons ha explicat Barrachina, “volem que les oportunitats, el progrés i el desenvolupament arriben com més prompte millor a tots els racons de la província, a tots els castellonencs”. La presidenta ha reiterat que “des de ja, treballarem perquè la Diputació de Castelló siga útil, pròxima i líder. Serà la casa de tots, aconseguirem arribar als 135 municipis, on uns altres no arriben, i aconseguir amb això que tots tinguen les mateixes oportunitats”.

La cap del Partit Popular a la província de Castelló ha subratllat que la Diputació vol “que tinga la fortalesa per a reivindicar, siga com siga, la necessitat que tinga la província, davant qualsevol institució; perquè no ens podem quedar com un més i hem d’alçar la veu, tindre el pes específic per a negociar perquè arriben més inversions, defensar els nostres sectors i es materialitze la millora de les infraestructures”

L’equip de Govern de la Diputació comptarà amb tres vicepresidències, tres àrees encaminades a aconseguir aqueixa Diputació útil, pròxima i líder. El diputat i regidor de Vila-real, Héctor Folgado, estarà al capdavant de la vicepresidència d’Infraestructures i Bon Govern, mentre que la vicepresidència de l’Àrea Econòmica i Municipal tindrà al capdavant a la diputada i alcaldessa de Canet lo Roig, María Ángeles Pallarés, i l’àrea Social i Turística tindrà al diputat i alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, com a vicepresident.