B2TEX ja controla Marie Claire i els treballadors cobren les nòmines

1925
Fabricació de mascaretes a Marie Claire
Fabricació de mascaretes a Marie Claire
PUBLICITAT

Marie Claire ja pertany al grup d’empreses de B2TEX, a través de A2D Business Retail, filial de B2TEX, segons ha informat aquesta companyia en un comunicat.

Això ha estat possible després del finançament de 9,5 milions d’euros que ha arribat des de la Generalitat Valenciana. Això també ha permés que els treballadors i treballadores hagen cobrat les nòmines atrassades.

Els empresaris Álvaro Bordils i David Lasheras són els caps de B2TEX. El traspàs de la propietat s’ha fet a Vilafranca. El nou director general serà Àlvaro Bordils.

Els nous propietaris han apuntat en aquest comunicat que l’objectiu és donar un nou impuls a Marie Claire. Tanmateix han manifestat el seu agraïment als treballadors i a les seues famílies pel seu compromís.

Ara els nous propietaris estan treballant, segons la informació que han aportat, en un nou pla de viabilitat que implicarà molts canvis. L’objectiu que s’han plantejat és reduir despeses, optimitzar la producció i fer més jove la marca reactivant-la. Per això anuncien que apostaran per nous dissenys i per buscar un públic més jove, així com en noves línies de producte. No es descarta tampoc col·laborar amb altres firmes de moda.