Avui ha començat el taller d’ocupació per a la millora i conservació de monts a Morella

628
taller ocupació monts Morella
taller ocupació monts Morella
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Aquest tindrà un any de duració i s’han cobert les 10 places d’alumnat i les de personal docent i administratiu

El taller d’ocupació de les especialitats d’activitats auxiliars en conservació i millora de monts i aprofitaments forestals a Morella ha començat avui. Aquest és un taller amb duració d’un any en el qual hi ha 10 places d’alumnat, així com una de direcció, una de personal docent i una per a l’auxiliar. Aquest es realitza gràcies a l’ajuda de Labora Servei Valencià d’Ocupació i Formació. A més, aquest matí el personal de direcció ha mantingut una reunió amb tècnics de l’ajuntament en el qual han explicat com es desenvoluparà el taller.

El regidor de Desenvolupament Rural, Joel Pascual, ha destacat que “es tracta d’un taller molt important per la creació de llocs de treball i formació en la conservació i millora dels monts”. L’edil ha explicat que “s’han cobert totes les places que es van traure d’alumnat i les tres del personal docent, direcció i administració”. A més, ha comentat que “aquest taller té una duració d’un any dividida en dos cursos de sis mesos cadascun”. Finalment, ha remarcat que “es tracta d’un taller d’ocupació que compta amb una part teòrica i una pràctica, les quals es desenvoluparan de forma simultània”.

Cal explicar que aquest taller tindrà una duració d’un any en la qual els primers sis mesos es realitzarà l’especialitat en activitats auxiliars en conservació i millora de monts, de nivell u, i els següents sis mesos la part d’aprofitaments forestals, de nivell dos.