Avui divendres comencen les Festes d’Herbeset

238
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
PUBLICITAT

La localitat tindrà una agenda completa, en la qual la germanor i la tradició agafen el protagonisme avui i duraran fins al diumenge 29.

Així, les activitats comencen avui amb l’anunci de festes a les 19.00 hores. A continuació tindran lloc la rebuda dels absents, el guarniment dels carrers i les vespres.

Demà l’activitat continuarà amb la despertà a les 07.00 hores. A les 08.00 hores, muntada de la carpa i a les 09.00 hores, xocolatada. A partir de les 10.30 hores tindrà lloc el campionat de birles infantil i adult. A les 13.30 hores, rifa i a continuació, la preparació de la torrada per al dinar de les 14.00 hores. A les 17.00 hores, concert de la Rondalla. A les 18.00 hores, final del campionat de birles. A la nit, ball amb el Ball de l’estampeta i Ball del farolet.

El diumenge tindrà lloc la cercavila dels Gaiteros de Morella a les 11.15 hores A les 12.00 hores, Missa solemne en honor a Sant Miquel i la Verge del Rosari. A continuació, retaule i recollida de plats per a l’oferta i seguidament, oferta tradicional i subhasta de plats típics amb vi d’honor. A les 16.00 hores, calmant i café per als i les assistents al bar de la comissió. Finalment, jocs tradicionals i entrega de premis amb regals per als xiquets i xiquetes participants.