Avançen les reparacions de la teulada de l’Espai Firal de Morella

341
Obres Espai Firal de Morella.
PUBLICITAT

La nit del passat 7 de novembre, les potents ratxes de vent van produir molts desperfectes a la teulada de l’Espai Firal de Morella que ara obliguen a l’Ajuntament de Morella a reparar-ho en la seua totalitat. Avui, segons ha informat el consistori morellà, s’ha realitzat una intervenció que ha assegurat la part més damnificada de la teulada per garantir, també, la seguretat de la zona.

Tot i aquestes actuacions d’emergència per restaurar el sostre de l’Espai Firal, el projecte de reconstrucció conté més apartats per obrar. Es preveu, en primer lloc, retirar tot el sostre afectat i danyat actualment, i també la retirada de tota l’estructura de fibrociment per una empresa especialitzada. A més, també es vol canviar el fals sostre interior i, per finalitzar, tota la teulada de l’Espai Firal per remodelar-la tota.

Rhamsés Ripollés, alcalde de la localitat, ja s’ha reunit amb l’asseguradora i explica que les obres a realitzar són d’emergència a causa de l’estat en el qual ha quedat la teulada. «Es tracta d’una obra costosa i laboriosa pel material de fibrociment de l’edifici, el qual necessita un tractament especialitzat», explica l’edil de la localitat.

Ripollés també ha afirmat que estan esperant el pressupost definitiu amb el qual es reconstruirà el sostre de l’Espai Firal de Morella, unes obres que s’estimen al voltant dels 200 mil euros. L’alcalde ha afegit que «l’obra completa és complexa, però esperem posar-la en marxa a principis d’any».