Avancen les obres de l’aparcament de l’Albereda de Morella que augmentaran l’espai en 200 places

188

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

Aquesta setmana comença l’asfaltat sobre el vial de comunicació entre l’IES Els Ports i el Centre Lúdic i Esportiu Jaume I

Les obres de millora de l’aparcament de l’Albereda i el vial de l’IES Els Ports comença el seu asfaltat aquesta setmana. Aquesta actuació amplia la zona de pàrquing per a residents i visitants en 200 places i millora la comunicació amb l’institut, el col·legi i el poliesportiu. La primera fase de l’obra es va finalitzar a Pasqua i per al Sexenni estarà finalitzada al 100%.

El regidor d’Obres, Amadeu Bordàs, ha destacat que “és un projecte molt important perquè la zona de l’Albereda no pot albergar la quantitat de vehicles que arriben, sobretot en moments puntuals com ponts o períodes llargs de vacances”. L’edil ha explicat que “després de mesos de treballs en la zona de l’IES, aquesta setmana s’asfaltarà el vial i per al Sexenni estarà llest l’aparcament que tindrà 200 places més”. Amadeu també ha comentat que “a més d’ampliar el pàrquing de l’Albereda, aquesta actuació millora les comunicacions amb l’institut i el Centre Lúdic i Esportiu”.

La primera fase del projecte va consistir en la consolidació del terreny, la qual va finalitzar abans de Pasqua. La següent és la que s’està realitzant aquesta setmana i acabarà de condicionar aquest camí amb les obres corresponents. Tanmateix, l’augment de les places d’aparcament pretén millorar el servei a morellans i morellanes que utilitzen els serveis situats en aquesta zona, així com acollir als visitants en una zona més pròxima al nucli urbà de la ciutat.