Avança l’actuació de millora del Centre de Dia de Morella

389
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

La primera fase de renovació del paviment ha finalitzat i ara es millora l’aïllament de les finestres

Les obres de millora del Centre de Dia de Morella continuen per a donar un bon servei als usuaris i usuàries d’aquest. Així, l’actuació es realitza en dues fases, una de millora del paviment, la qual es va realitzar durant el mes de juny, i una altra de canvi de les finestres per aïllar l’edifici de l’exterior, la qual tindrà lloc aquesta setmana.

La regidora de Benestar Social, Promoció de la Salut i Gent Gran, Malú Blasco, ha destacat que “el Centre de Dia de Morella dóna un servei molt important per a la Gent Gran i cal tindre’l en les millors condicions, de manera que l’aïllament del fred per a l’hivern és una millora molt necessària en aquest centre”. L’edil ha explicat que “durant el mes de juny es va canviar el paviment del Centre de Dia amb característiques antilliscants, i es va fer durant els caps de setmana per a afectar mínimament a l’activitat del centre i no causar molèsties”. Malú també ha comentat que “el Centre de Dia té una intensa activitat amb diferents serveis de menjador i tallers per assegurar la salut i el benestar de la Gent Gran de la ciutat”.

Cal destacar que cada vegada són més les activitats i serveis que ofereix el Centre de Dia, per la qual cosa són molt necessàries les millores per a donar un bon servei. Així, actualment estan cobertes les 25 places de persones de servei complet i, a més, hi ha 10 amb servei de menjador destinat a persones majors que viuen soles. Finalment, a finals de l’estiu està previst que el Centre de Dia compte amb la nova furgoneta adaptada amb la col·laboració de la Fundació La Caixa.