Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

La primera fase de renovació del paviment ha finalitzat i ara es millora l’aïllament de les finestres

Les obres de millora del Centre de Dia de Morella continuen per a donar un bon servei als usuaris i usuàries d’aquest. Així, l’actuació es realitza en dues fases, una de millora del paviment, la qual es va realitzar durant el mes de juny, i una altra de canvi de les finestres per aïllar l’edifici de l’exterior, la qual tindrà lloc aquesta setmana.

La regidora de Benestar Social, Promoció de la Salut i Gent Gran, Malú Blasco, ha destacat que “el Centre de Dia de Morella dóna un servei molt important per a la Gent Gran i cal tindre’l en les millors condicions, de manera que l’aïllament del fred per a l’hivern és una millora molt necessària en aquest centre”. L’edil ha explicat que “durant el mes de juny es va canviar el paviment del Centre de Dia amb característiques antilliscants, i es va fer durant els caps de setmana per a afectar mínimament a l’activitat del centre i no causar molèsties”. Malú també ha comentat que “el Centre de Dia té una intensa activitat amb diferents serveis de menjador i tallers per assegurar la salut i el benestar de la Gent Gran de la ciutat”.

Cal destacar que cada vegada són més les activitats i serveis que ofereix el Centre de Dia, per la qual cosa són molt necessàries les millores per a donar un bon servei. Així, actualment estan cobertes les 25 places de persones de servei complet i, a més, hi ha 10 amb servei de menjador destinat a persones majors que viuen soles. Finalment, a finals de l’estiu està previst que el Centre de Dia compte amb la nova furgoneta adaptada amb la col·laboració de la Fundació La Caixa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*