Avamet instal·la a Portell una nova estació meteorològica a temps real

1579
Instal·lació
PUBLICITAT

Estació meteorològica de Portell

Conferència José Agustin Amela

 

Detall de l’Estació

 

Instal·lació

 

Instal·lació

 

Instal·lació

Portell compta amb una nova estació meteorològica en temps real . L’ha instal · lat l’Associació Valenciana de Meteorologia . Està connectada amb la xarxa d’aquesta entitat i també ofereix dades a la xarxa Meteoclimatic .

El Dia Internacional de la Meteorologia un grup de AVAMET es va desplaçar a Portell per a realitzar la instal · lació de l’estació. Es tracta del model Davis Vantage Pro 2 , que compta amb un calefactor per al pluviòmetre i amb un sistema de buidatge del mateix automàtic . Al costat d’ell s’ha instal · lat també una càmera web exterior . El lloc escollit és el balcó de l’Ajuntament , situat a la plaça de la localitat .
La jornada es va iniciar amb una conferència sobre la meteorologia a la comarca dels Ports a càrrec del professor José Agustín Amela , observador meteorològic i membre de Avamet . La conferència es va desenvolupar en saló polifuncional del Corro.
Posteriorment es va procedir a la instal · lació de l’estació. A la pàgina web municipal es pot accedir a les dades que ofereix. L’alcalde de Portell , Álvaro Ferrer , va agrair als membres de Avamet que escollissin el municipi per ampliar la seva xarxa d’informació climàtica .