Autobús gratuït de Culla a Sant Joan de Penyagolosa per a la processó de «Rogatives»

502
PUBLICITAT

El cap de setmana del 17 i 18 de juny tindrà lloc la processó de «Rogatives» de Culla a Sant Joan de Penyagolosa. La processó a peu es durà terme de manera habitual. També hi haurà una comitiva de vehicles el dissabte. A banda, l’Ajuntament posa a disposició de qui ho necessite un autobús gratuït. Tanmateix, per fer-lo servir cal inscriure’s prèviament. Hi ha dos itineraris: el primer és la tornada des de Sant Joan a Culla el divendres de vesprada. El segon eixirà des de Culla fins a Sant Joan el dissabte de matí.

Les inscripcions per als autobusos es podran dur a terme entre el 9 i el 7 de juny de forma presencial a l’Ajuntament de Culla, per telèfon (964 44 63 25) o per correu electrònic (info@culla.es). Caldrà aportar nom i cognoms i DNI de cada sol·licitant.

Paral·lelament cal comunicar si es vol fer parada a Vistabella. El sopar del divendres a Cullà anirà a càrrec de cada persona. Es podrà utilitzar el refugi de Sant Joan (no les habitacions ni l’alberg usual) i també es podrà acampar a la zona habilitada.