Augmenten els contagis en el brot de coronavirus a Morella

625
Vista de Morella
Vista de Morella
PUBLICITAT

Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella

-Salut Pública ha informat que continua l’augment de casos de contagis de COVID-19 a Morella i altres poblacions de la comarca amb els resultats de les últimes proves PCR
-L’Ajuntament de Morella suspén tots els actes públics organitzats per als pròxims dies a la ciutat

Amb els resultats de PCR que s’han obtingut avui i tal com han comunicat des de Salut Pública, continua l’augment de detecció de contagis de COVID-19 a Morella i altres poblacions de la comarca. Les dades oficials totals les comunicarà la Conselleria de Sanitat. Així, l’Ajuntament de Morella ha decretat la suspensió de tots els actes públics organitzats per als pròxims dies, els quals es reprendran quan la situació siga més favorable.

Des del consistori es torna a recordar a tota la ciutadania, la importància de seguir les mesures de distància social, higiene i ús de la mascareta, així com mantindre la quarantena d’aquelles persones que se’ls ha realitzat la prova PCR, independentment del resultat. A més, els Serveis Socials de Morella estan a la disposició de les persones que ho necessiten a través del telèfon 964 16 00 34 ext. 5.

L’ajuntament també aclareix que informarà, d’acord amb les autoritats sanitàries, de noves mesures en el cas que siguen necessàries.