Audicions de fi de curs a l’Escola de Música de la UMdV

144
PUBLICITAT

Aquesta setmana els i les alumnes de l’Escola de Música de la Unió Musical de Vilafranca portaran a cap les audicions de fi de curs, en les quals mostraran tot allò que han aprés al llarg d’aquest curs 2022-2023. Totes les actuacions tindran lloc al Parador a les 18 h.

El dimarts 4 de juliol tindran lloc les audicions de l’alumnat de vent-fusta i de vent-metall, on participaran els i les músics de fagot, oboé, flauta, trompeta, trompa, tuba, trombons, saxos i clarinets. L’endemà serà el torn dels i les percussionistes, músics de cambra i els i les alumnes de conjunt instrumental d’iniciació, format per l’alumnat més jove.

I per tancar la setmana musical, el divendres dia 7 es durà a terme un intercanvi amb la Banda Juvenil de l’Associació Musical Sta. Cecília d’Albocàsser, dirigida per Mireia Pitarch. Aquesta delectarà al públic amb la interpretació del passodoble ‘Francisco Bravo’, de Manuel Carrascosa Garcia, i de les obres ‘Coliseum’ d’Hugo Chinesta i ‘Mi Nuevo Amigo’, de David Ribas.

Seguidament, actuarà el Conjunt Instrumental de l’Escola de Música de la UMdV, dirigit per Diego Garcia, que interpretarà els passodobles ‘Sarrion’ i ‘Rosalina’, del compositor Rafael Talens Pelló, i les obres ‘In the Mystic Land of Egypt’, de Johan de Meij, i ‘Oregón’ de Jacob de Haan.

A més, el diumenge dia 9 de juliol a les 19 h, el Conjunt Instrumental de l’Escola de Música de la UMdV viatjarà a Albocàsser per portar a terme aquest intercanvi allà.