Atzeneta viu el 8 de desembre la 482 edició de la seua Fira

245

El pròxim 8 de desembre Atzeneta es submergirà en la 482 edició de la seua Fira amb multitud d’activitats. Així, a les 6.30h començarà l’esdeveniment amb la Despertà i el Rosari de l’Aurora i a les 7h serà la Processó del Farolet i xocolata per a les i els assistents.

El dia continuarà a les 11h amb la inauguració oficial de la Fira i de les exposicions de ramaderia. L’acte estarà amenitzat per la rondalla “Soroll del Maestrat”. A les 11.30h hi haurà una degustació de tombet patrocinada per l’associació “Corder del Maestrat” i a les 12.30h al Saló d’Actes de la Cooperativa es presentarà el llibre “Atzeneta del Maestrat en Imatges” editat per la Cooperativa Agrícola Sant Bertomeu del municipi amb motiu del seu 75 aniversari.

La clausura de la 482 edició de la Fira d’Atzeneta serà a les 20h.

Cal assenyalar que durant tot el dia es podrà gaudir d’una mostra d’objectes antics al carrer Xodos i la Plaça Major es duran a terme diferents activitats per a tota la família com animació medieval amb tallers, dramatitzacions i contacontes.

La Fira està organitzada per l’Ajuntament d’Atzeneta en col·laboració amb la Diputació de Castelló, la Generalitat Valenciana, Castelló Ruta de Sabor, Corder del Maestrat i Turisme de la Comunitat Valenciana.