Atzeneta inicia l’escola d’estiu amb 68 alumnes

988
PUBLICITAT

-L’Ajuntament subvenciona l’activitat perquè el servei siga gratuït
-Enguany col·laborarà la cooperativa

Els xiquets i xiquetes d’Atzeneta del Maestrat ja gaudeixen de les activitats de l’escola d’estiu, que es desenvolupa durant tot el mes de juliol. La regidora d’Educació, Consuelo Bertran, ha explicat que l’escola es va iniciar el passat 1 de juliol amb un total de 68 inscrits amb edats compreses entre els 4 i els 12 anys.
L’escola d’estiu és gratuïta per a tots els inscrits. Les famílies únicament s’han fet càrrec dels 10 euros corresponents a l’assegurança. Tres monitores es fan càrrec de la coordinació de les activitats.

Els xiquets i xiquetes participen de les activitats a l'escola d'estiu d'Atzeneta
L’escola està subvencionada per l’Ajuntament. Enguany, com a novetat, s’ha incorporat la col·laboració de la cooperativa.

La proposta formativa i lúdica per als escolars es desenvolupa a les instal·lacions del col·legi públic de la localitat. D’aquesta manera els xiquets i xiquetes tenen la possibilitat d’aprendre i divertir-se. Per als seus pares suposa un alleujament en l’època estival, ja que els ajuda a conciliar la vida laboral i familiar. L’horari és de 9,30 a 13,30h.

-Cultura del reciclatge

Manualitats, jocs, tallers, reciclatge són només algunes de les activitats. La consciència de les tres R: reduir, reutilitzar i reciclar és una de les propostes de l’escola. De fet els xiquets i xiquetes estan construint unes caixes per dipositar els diferents tipus de residus. L’objectiu és que ells mateixos es consciencien per mantenir net l’espai en què es desenvolupa l’escola.

L'escola d'estiu a Atzeneta 2
-Final de curs

El dia 28 es desenvoluparà la festa de final de curs a la piscina municipal. Els xiquets podran gaudir d’inflables, un tobogan o una pista americana.