Cartell de Los Secretos a Atzeneta
El mític grup icona del pop rock dels 80 i 90 comparteix cartell amb els locals Soul Station i l’orquestra Rumbo Norte

Atzeneta del Maestrat acull, el proper dissabte 4 de juny, un concert d’altura. Los Secretos, el mític grup icona del pop rock dels 80 i 90 liderat per Álvaro Urquijo, actuarà a la localitat dins de la seva gira 2016. Un cartell que completen el grup local Soul Station i l’orquestra Rumbo Norte i al qual està previst que es desplace gent de tota la província de Castelló. La iniciativa sorgeix de la penya local ‘Un Gos i un Carro’ que celebra aquest any el seu 25 aniversari i compta amb el suport de l’Ajuntament d’Atzeneta.

Per a l’esdeveniment s’ha previst el desplaçament amb autobús des de diferents punts de la provinica de Castelló com la pròpia capital de la Plana, Borriol, La Pobla, Vilafamés, Vall d’Alba, Benassal, Albocàsser, Els Rosildos o Els Ibarsos. Encara es poden comparar entrades anticipades en els locals col·laboradors d’Atzeneta i a través d’internet. La data límit de compra d’anticipades és el divendres 3 de juny, un dia abans de l’esdeveniment. Tenen un preu de 12 euros que en taquilla serà de 16. A més, l’Ajuntament d’Atzeneta del Maestrat ha activat un concurs en facebook per sortejar, entre tots els interessats que compartisquen la publicitat de l’esdeveniment, dues entrades gratuïtes per al concert.

Tota la informació sobre les línies d’autobús es pot trobar en el facebook de la penya ‘Un gos i un Carro’. Les entrades poden adquirir-se en diferents punts de venda físics i també a través del web notikumi.com o a la pròpia pàgina web del grup Los Secretos http://www.los-secretos.net/conciertos/.