Atzeneta del Maestrat programa activitats culturals durant el mes de juliol

1137
PUBLICITAT

L’Ajuntament d’Atzeneta del Maestrat ha preparat una completa agenda d’activitats culturals durant juliol. L’ermita del Castell acull durant tot el mes una exposició de pintures i ceràmica organitzada per Francisco Esteller i Nina Iovanescu. A més, fins al dia 17, l’Ajuntament acull la mostra fotogràfica de “70 anys del Pregó” i fins al 24 de juliol l’exposició de fotos de la Fundació Isonomia amb el títol “Els plaers de compartir”.

El passat cap de setmana, els veïns ja van gaudir amb un espectacle de màgia i aquest dissabte dia 9, a la Plaça de la Mare de Déu de Loreto tindrà lloc un concert de música clàssica amb un quartet de clarinets.

Els amants de la interpretació podran participar dels tallers de teatre que, en huit sessions, s’impartiran del 15 de juliol al 9 d’agost amb grups per a totes les edats. La nit del 16 de juliol a la Plaça Major, actuarà el grup Petraski mentre que al següent dissabte 23 està previst un cinema d’estiu amb una pel·lícula per a tots els públics.

A més, del 23 de juliol al 7 d’agost, la sala d’exposicions de l’ajuntament acull un exposició ceràmica sobre l’esmalt en l’època medieval. El dijous 28 de juliol, a partir de les 11 hores, l’Assemblea de Joves ha organitzat una jornada d’activitats a la piscina i, dissabte 30 a la nit a la Plaça Major se celebrarà la I Cantada d’Havaneres d’Atzeneta del Maestrat.