Atzeneta del Maestrat presenta la programació cultural d’octubre

267

L’Ajuntament d’Atzeneta del Maestrat ha previst una agenda d’activitats durant el mes d’octubre. Així, de l’1 al 31, durant els caps de setmana, la Sala de l’Ermita del Castell acull l’exposició fotogràfica “Norias de sangre en el término municipal de Atzeneta”, amb la col·laboració de Paco Esteller i Nina Iovanescu.

Dissabte dia 8 al migdia a la biblioteca, Salva el Mussennacitu proposa un viatge a través dels llibres, la paraula i la música mitjançant els contes i les cançons. El dia 12 d’octubre se celebrarà la festivitat del Pilar al Pou de la Riba en el qual els clavaris organitzen una missa i una processó. A més, el dia 29 tindrà lloc la segona edició de la Fira d’Energies Renovables d’Atzeneta. Una jornada en què es realitzaran conferències, tallers i pràctiques innovadores. Així mateix, també hi haurà una zona d’expositors on les empreses relacionades amb les energies renovables exposaran les seues innovacions.

L’equip de futbol U.D Atzeneta s’enfrontarà aquest mes d’octubre al C.F Torreblanca, al C.F.U.E Vilanova d’Alcolea, a l’C.F Vilafranca, Càlig C.F i al C.E Cinctorrà en categoria Amateur. En Infantil a l’Esports Tonín, a l’E.F Benicató, l’C.F Racing Onda, Primer Toc C.F i Alqueries C.F. En Benjamí, a l’C.D l’Alcora, Vinaròs ETS F.C i C.F Canet. En Prebenjamí, a l’C.D Platges Alcossebre, Orpesa C.F i al F.B. Sant Mateu.