Atzeneta del Maestrat presenta el cartell de les ‘Festes de la Joventut’

1064
PUBLICITAT

Actes taurins a la plaça de Loreto, actuacions musicals, concursos de fideuà i allioli o la I Ruta de la tapa són alguns dels reclams de les Festes de la Joventut que es viuran a Atzeneta del Maestrat del 20 al 22 de maig. El Garito de Tonet, amb el suport de l’Ajuntament d’Atzeneta, organitza els actes d’unes festes que es recuperen després d’uns anys sense realitzar-se.
Les festes començaran el divendres 20 a les 10h amb jocs i activitats infantils. Y a les 13h s’estrenarà la I Ruta de la tapa. El Grand Prix per equips, el bou embolat de la ramaderia Hnos. Bellés i la discomòbil al local polivalent seran altres de les cites destacades. A més, es podrà assistir a l’actuació de l’hipnotitzador Toni Pons.
Els bous al carrer marcaran la jornada del dissabte, en la que destaca la prova i embolada del bou feréstec “Perdigón” de la ramaderia de Miguel Parejo. No faltaran tampoc al migdia i a la vesprada les vaques dels Hnos. Bellés. El concurs de fideuà i d’allioli a l’hora de dinar seran novetats d’enguany. El dissabte el tancarà la música de l’orquestra Kinky Band i la discomòbil Bandalay Music.
Les vaques del diumenge a la vesprada i el berenar popular al Garito de Tonet, juntament amb la traca final de festes, completarà l’últim dia de festejos.