Atzeneta del Maestrat celebra les Festes de la Joventut del 25 al 28 de maig

410

Atzeneta del Maestrat es prepara per viure del 25 al 28 de maig les Festes de la Joventut. Organitzades per l’associació cultural El Garito de Tonet, la programació compta amb gastronomia, exhibicions taurines, música o concursos perquè tots els veïns i visitants participen.

Dijous 25 a la nit, després del sopar de paiporta, el monologuista Eugeni Alemany actuarà al local polivalent i, seguidament, començarà la discomòbil GDT.

El divendres al matí començarà el muntatge de les barreres i cadafals que formaran el recinte taurí a la Plaça de la Mare de Déu de Loreto. Els més menuts podran divertir-se en els jocs que es realitzaran al centre de la localitat i, al migdia, començarà la segona edició de la Ruta de la Tapa, que també es podrà realitzar abans de sopar, així com una degustació de còctels a preus populars. Serà una jornada de concursos ja que a la vesprada, se celebrarà el Grand Prix en el recinte taurí i a partir de la mitjanit començarà Tu Cara Me Suena al local polivalent, concurs al qual li seguirà la música de la discomòbil The End.

El dissabte 27, la programació festiva del matí serà el contacontes i l’exhibició de vaquetes de la ramaderia dels Germans Bellés, acompanyada per la xaranga Los Mataos. Al migdia, hi haurà un concurs de fideuà i allioli al que li seguirà una vesprada taurina amb la prova d’un bou feréstec. A la nit, el Garito de Tonet instal·larà una pantalla gegant per veure el partit de Copa del Rei entre el Deportivo Alabès i el FC Barcelona. En acabar s’embolarà un bou i tot seguit començarà a sonar l’orquestra The Luxe i la discomòbil The End.

Diumenge, últim dia de les festes, comptarà amb exhibició de vaques a la vesprada, berenar popular i una traca que donarà per concloses les Festes de la Joventut.