Atzeneta comença el mes d’abril amb una agenda carregada d’activitats

129

Atzeneta del Maestrat ha programat diverses activitats este mes d’abril amb el protagonisme de la cultura, la música, l’esport i la tradició.

El segon pis de l’Ajuntament acull fins al 17 d’abril l’exposició de Joan Ferreres Nos, “Terra de Bandolers”. A més, este cap de setmana s’ha realitzat la prova esportiva “Pujada a la Nevera” que enguany ha arribat a la seua dissetena edició. Organitzada pel Club de Muntanya At-zenet, la pujada ha comptat amb un recorregut de 27.6 quilòmetres amb un desnivell positiu de 1.100 metres. A més, s’ha celebrat la novena marxa popular de 14 quilòmetres i un desnivell de 800 metres.

Els propers dies 7, 8 i 9 d’abril es celebrarà el primer Aplec del Penyagolosa al municipi. La seua programació està plena de concerts i activitats adreçades tant als joves d’Atzeneta, Vistabella, Xodos i Benafigos, com a tots els que no es vulguen perdre esta cita.

Amb l’arribada de la Setmana Santa i les vacances, Atzeneta posa en marxa l’Escola de Pasqua. Els dies 18, 19, 20 i 21 d’abril, els més petits podran participar de jocs, tallers i excursions.

D’altra banda, el proper 29 d’abril tindrà lloc la tradicional romeria del Castell d’Estiu, en què els veïns d’Atzeneta realitzaran una processó des de l’església fins al castell.

El Club de Muntanya At-zenet organitza un dia de germanor el proper 14 d’abril amb una sortida a Vistabella. A més, durant este mes, continuen els partits de la U.D Atzeneta.

Click to access agenda_abril_2017_0.pdf