Atzeneta celebrarà hui el 70 aniversari del Pregó

170
Pregó d'Atzeneta

-Es tracta d’un dels actes més destacats i concorreguts de les festes

Humor, paròdia, disfresses, carrosses, música, ball i diversió és el que ofereix cada any la Cavalcada del Pregó d’Atzeneta del Maestrat. Aquesta vesprada a les 18 hores es donarà inici a la cita del seu 70 aniversari. Més de 1000 euros en premis esperen als participants que intentaran demostrar el seu enginy pels carrers de la localitat. Enguany el recorregut serà per l’avinguda Sant Isidre, plaça de la Font, carrer Sant Bertomeu i carretera Vistabella.

En acabar, els xiquets que participen rebran un refresc obsequi de Bertran Distribucions i al carrer Barranc de la Font hi haurà un berenar per a tots els participants patrocinat per Restaurant Casa Ramón, Distribucions Bertran, Disperis, Embotits Centelles i Forn de Pa Garcia Tena.

Cal recordar que l’ajuntament de la localitat va acollir una exposició fotogràfica el passat mes de juliol amb instantànies d’antigues edicions del Pregó.

Ahir dissabte es va disputar la XXXI ‘Volta a Peu al Castell’. Una hora abans tenia lloc la carrera infantil. Per la nit, va haver ball a les escoles velles amb l’orquestra Sicília i la discomòbil Bandalay.

I pel matí no va faltar l’esmorzar de germanor per als socis del Club de caçadors “El Castell” en el local multiusos. A més, a les 11 hores l’AMPA de la localitat va organitzar un concurs de dibuix per a xiquets i xiquetes en la plaça Major.

La inauguració en l’ajuntament de les exposicions “Xilopintures” de Pascual Bailón i “Patchwork” de les Mestresses de casa i l’obertura del Casal del vi en la Colla K-Waldo, van completar els actes de la jornada.