Atzeneta acollirà la segona trobada Anigmàti-k

54

Els joves de Benassal, Ares del Maestrat, Albocàsser, Vilafranca i Atzeneta del Maestrat es trobaran en aquesta darrera localitat el 23 i 24 d’abril dins la segona trobada Anigmàti-k. La resolució de misteris marcarà aquesta cita d’alumnat d’ESO i Batxillerat en la que col·laboren la Biblioteca municipal d’Atzeneta del Maestrat, la Biblioteca Matilde Escuder Vilafranca, la Mancomunitat Comarcal Els Ports, el Casal Popular d’Atzeneta del Maestrat, l’Espai Jove Vilafranca i el CDR Alt Maestrat.

El programa

El dimarts 23 d’abril després de l’arribada serà l’hora de les presentacions. Després del dinar i el berenar serà el moment de “S’ha escrit un crim”. El sopar tindrà lloc al Convent. Més tard es projectarà la pel·lícula “Les Cartes d’Hèrcules Poirot”. La festa temàtica i gala dels Òscars tancarà la jornada.

El dimecres, després del desdejuni centrarà l’atenció el joc del Gamusino. En dinar, arribarà el taller de jocs de taula al Casal Popular d’Atzeneta del Maestrat. Finalment, el comiat tancarà l’edició d’enguany.

VA SER NOTÍCIA A DIADIA