Atenció personalitzada en les Oficines de Turisme d’Alt Maestrat Human Land

361
Alt Maestrat Human Land
PUBLICITAT


Els agents turístics d’Ares, Albocàsser, Catí, Culla i Benassal presten els seus serveis a veïns, veïnes i, sobretot, visitants que desitgen conéixer els racons i secrets d’Alt Maestrat Human Land. D’aquesta manera, les Oficines de Turisme de cada municipi ofereixen atenció personalitzada tant presencial com telefònica, així com realitzen visites guiades per diferents punts patrimonials de les seues localitats.

A Benassal, es pot rebre atenció en les Oficines de Turisme del centre històric, de la Font d’en Segures i del Centre de Visitants del Rivet. Mentre que els centres de la Font d’en Segures i del poble estan oberts de dilluns a diumenge, el del Rivet només obri de divendres a diumenge. El seu personal ofereix diferents visites guiades pel patrimoni històric de la localitat amb punts clau com el Forn de Dalt o la Torre de la Presó. Per a més informació contactar telefonant al 696 45 86 88 o al 964 44 20 04.

En el cas de Catí, la Tourist Info obri tots els dies i es troba en el nucli històric. Es realitzen visites guiades, amb un preu de 2 euros per persona. Per a conéixer més sobre les visites entrar a la web de l’Ajuntament de Catí, www.cati.es, o contactar amb l’Oficina de Turisme telefonant al 964 40 90 15 o enviant un e-mail a cati@touristinfo.net.

Albocàsser té la seua Oficina de Turisme en la zona de l’ermitori de Sant Pau i s’ofereix atenció al públic tots els dies de la setmana. La forma de contacte és telefonant al 964 428 127. El personal ofereix visites a l’ermita de Sant Pau, declarada Monument Històric Artístic Nacional.

L’Oficina de Turisme d’Ares obri de dimecres a diumenge i s’ofereixen visites guiades a través dels misteris del centre històric, per un preu de 2 euros, de forma regular a les 12h i a les 17h. Qualsevol persona pot obtindre més informació contactant amb l’Ajuntament d’Ares en el 964 443 064.

Quant a Culla, el seu personal es troba disponible en l’Oficina de dimarts a diumenge. Les visites guiades, per a les quals és fonamental reservar telefonant al 678 135 160 o enviant un e-mail a turismoculla@dipcas.es, tenen una duració aproximada d’una hora. Els xiquets i xiquetes menors de 7 anys la realitzen gratis, els menors de 7 a 12 anys per un preu de 3 euros i els adults majors de 13 anys per 5 euros.

En definitiva, una infinitat d’oportunitats per a conéixer Alt Maestrat Human Land de la mà dels millors experts del territori: els guies de cada municipi.