Assemblea de socis de la colònia Forcallano-catalana

93

Nota de premsa de l’Ajuntament de Forcall

Durant la reunió s’escollirà la nova junta directiva

La jornada finalitzarà amb la presentació del llibre de l’Aplec i un dinar de germanor al pavelló poliesportiu de Forcall

Com tants altres pobles de la zona, Forcall és un municipi amb gran relació amb Catalunya, ja que molts habitants van emigrar cap a terres catalanes i continuen tenint el municipi forcallà com a segona residència. És per això que anys enrere es va crear la colònia Forcallano-catalana.

Dissabte 13 d’octubre se celebrarà a Forcall l’Assemblea General Ordinària de Socis de la Colònia Forcallano-catalana corresponent a l’exercici de l’any 2018 emmarcada en una programació d’activitats molt diverses.

La jornada començarà a les 10:30h amb una missa a l’església de Forcall, i serà a les 12:00h quan comence l’Assemblea General, que tindrà lloc al pavelló poliesportiu municipal. Durant la reunió es tractaran diversos temes com l’informe d’activitats realitzades el 2017, el balanç econòmic de l’any anterior, i també s’aprofitarà per a presentar als socis el pressupost de l’any actual i les activitats previstes per a realitzar. L’assemblea conclourà amb l’elecció de la nova junta directa de la colònia, que s’escull per votació majoritària.

A continuació es procedirà a la presentació del llibre “Aplec dels Ports. 40 anys d’història col·lectiva” a càrrec del Centre d’Estudis dels Ports i Els Ports en Moviment, i després es celebrarà un dinar de germanor al pavelló poliesportiu que tancarà la jornada dedicada als membres de la colònia Forcallano-catalana