ASICS Penyagolosa Trails obre el termini de preinscripcions el proper dijous 24 de novembre

433
PUBLICITAT

ASICS Penyagolosa Trails ha donat a conèixer avui el calendari cap a la propera edició de la MiM i la CSP. I aquest s’inicia el proper dijous 24 de novembre a les 12.00 h, amb l’obertura de preinscripcions que s’hauran de fer fins al 12 de desembre a través del web www.penyagolosatrails.com. El sorteig en què es coneixeran els 2100 afortunats que correran aquestes curses (1500 a la MiM i 600 a la CSP) tindrà lloc el divendres 16 de desembre a la Diputació de Castelló.

El director de Penyagolosa Trails, Tico Cervera, assenyala que “amb aquest calendari s’inicia la cursa per estar a la línia de sortida de la MiM i la CSP el proper 22 d’abril”. A més, explicava que “fa mesos que treballem en la propera edició d’ASICS Penyagolosa Trails, per seguir amb la nostra aposta per un esdeveniment esportiu de primer nivell, respectuós amb l’entorn pel qual transcorre. La grandesa dels esports de muntanya recau a l’entorn La MiM i la CSP transcorren per llocs que s’han format al llarg de milers d’anys d’història Paisatges sagrats i amb una biodiversitat i un valor paisatgístic enorme, per això cal treballar perquè natura i esport puguin anar de la mà, compaginar-se i complementar-se”. I també recordava que aquestes últimes setmanes s’ha presentat l’acord amb ASICS i la nova imatge per a l’edició 2023, que té com a eslògan “Feel the Passion”. Finalment, Tico Cervera ha volgut animar els amants del trail running, tant de Castelló com d’altres regions d’Espanya i d’altres països a fer la preinscripció i que ASICS Penyagolosa Trails pugui estar al calendari dels corredors i corredores el proper any .

Cal recordar que Penyagolosa Trails ha assolit fites increïbles els darrers anys, sempre mantenint la seva essència d’apostar pel territori, posar en valor el patrimoni i la natura o recórrer camins històrics que servien de comunicació al llarg dels segles, amb un senyal d’identitat única, una organització formada per clubs i voluntaris. Així, tenint cura d’aquests valors i apostant per la internacionalització, ha aconseguit reptes difícils d’imaginar fa uns anys, com ara organitzar un Campionat del Món de Trail el 2018 o un Campionat d’Espanya de la RFEA a la darrera edició de la MiM.

Feel the Pasion

Així, fa poques setmanes es va presentar una imatge innovadora, en què contrasten dos colors: un vermell amb la intensitat amb què es viu la prova al pas dels pobles contra el blau de l’estabilitat mental a mantenir en els senders mil·lenaris on el corredor es troba tot sol amb els seus pensaments, la natura i el patrimoni. Un camí abrupte en què el fervor dels habitants els farà vibrar.